Annemieke Dannenberg

Foto: Chris Heijmans

Tarot

Met behulp van tarotkaarten creëer ik ruimte voor de verbinding tussen het hart en het hoofd. In een lezing gebruik ik mijn intuïtie, verbeelding en kennis van symboliek en archetypes om de kaarten voor jou te duiden.

 

Ik beschouw de kaarten als een kompas, ze geven richting in het leven en maken verborgen of vergeten elementen weer zichtbaar. In een tarotlezing neem ik alle tijd voor je, ook hierin volg ik mijn intuïtie. Soms duurt een lezing een half uur, soms anderhalf uur. Ik creëer ook lezingen op afstand in de vorm van Tarotpost.

 

Ik maak gebruik van het tarotdeck dat is uitgegeven door A. Jodorowsky. Deze kaarten zijn gebaseerd op het oudste Tarot van Marseille dat teruggaat tot de 16e eeuw. Ik combineer Jodorowsky’s leer met mijn ervaring en persoonlijke visie op de tarot waarbij bijbelverhalen en christelijke mystiek een belangrijke rol spelen.

 

Naast persoonlijke lezingen verzorgde ik ook lezingen voor Het Literatuurhuis, kerstmarkt KNUS en Mantis Festival. Ik richtte De Literaire Tarotlijn op in samenwerking met 22 schrijvers en Vlaams-Nederlands Cultuurhuis De Buren. Daarnaast organiseer ik workshops waarbij schrijven en tarot worden gecombineerd. 

Neem voor meer informatie contact op